PDA

View Full Version : Server going down and eating my entire army bug.


Cheatle
10-06-2011, 12:37 PM
So it said the server was going down, and it ate not only my army, but resources that I had spent on qued up units.

I had:

2 Swordsman lvl 4
1 Archer lvl 7
3 Knights lvl 2
4 Halberdiers 1 lvl 3 and 3 lvl 1

The above was eaten, while I retained 6 Trebuchets and a laddermen group, as well as 1 other lvl 1 Halberdier and 1 other lvl 7 Archer.

The qued up units I had, were 2 Crossbowmen and 1 Swordsman, of which they weren't made, and the resources were eaten.


I just bought several untis and qued up more units to replace all the ones I lost, but its going to take a while to rebuild what I lost. Is there anything you guys can do?

Edit -

My hero was reset to level 1 as well.

Cheatle
10-06-2011, 08:13 PM
I am soooooooo ****ed off.

I log back into the game, and the damn game ate all of my units again.

That was
1 lvl 4 Cavalier
6 Trebuchets
1 Ladderman
1 lvl 7 Archer
2 lvl 1 Archers
2 lvl 1 Crossbowmen
2 lvl 1 Swordsman

At this rate, I will have nothing left....I have some Knights and swordsman in my last army, sitting outside my town....

I am not even able to do anymore questing, as my hero keeps resetting to lvl 1.


I love this game, but if this keeps up, I won't be able to even play it, no use its spending all my time and money on a game, where every time I log off, it destroys all of my hard work.

Cheatle
10-07-2011, 07:46 AM
I am just bumping this, its really annoying that every time I log off, it eats (destroys) my armies, so it makes playing this game, very very very very hard.

White935
10-07-2011, 07:51 AM
they'll probably need logs of The period which this occured (before and after) so that they can look at this, as its not a universal issue.

Cheatle
10-07-2011, 07:53 AM
How do I send them my logs?

Also, I already sent my IGN and City info to two of the developers, I don't want to share my info lol.

White935
10-07-2011, 08:04 AM
each time you start up your game, til the client(exe) closes a log is produced in your game folder (called log 1) log1 is from your most recent, or current log. log 2 is After that and it goes back to log 5. so it logs and keeps the last 5 times you started up the game til the client was shut down.

you'll send them your logs by attaching them to your post here at the forum

Cheatle
10-07-2011, 08:31 AM
thanks!!


Luckily enough, I haven't logged in and out of the game that much since this happened.

Cheatle
10-07-2011, 08:46 AM
here are my logs

White935
10-07-2011, 09:07 AM
they probably only want the relevant one, so if you dont remember which of the five has the bug on it, then you should go and reproduce the bug (yeah it sucks) then use that log (which will be log 1), since looking throught 5 logs probably makes it diffiuclt to spot whats out of order/inaccurate. but dont take my word on it.

Cheatle
10-07-2011, 10:00 AM
There is another reason why I gave them all 5 logs, and I sent them a PM about it.

Cheatle
10-07-2011, 12:24 PM
I think the problem is with "Exit the game" button.

If I don't log out first, not only doesn't save my data, but it deletes other things.

White935
10-07-2011, 12:29 PM
heh. dunno really, i figured it saved intervally to the server ( like every 5 min or so) but i dont know what kind of saving solution the dev's decided to use in this game.