PDA

View Full Version : create account


giulio79
10-05-2011, 04:25 PM
i have problem with creation for reign online... i create an account but the answer is code invalid:mad:

Valkyrie
10-05-2011, 04:29 PM
did you copy - paste your key ? cus there is some bug when you do that, it writes for you some random letters i think. (might been fixed, i don't know).

but ofc since you posted on forums i guessed you tried to type out each letter.

giulio79
10-05-2011, 04:39 PM
i have write the cd key on notepad and i have copy on the box but the answer is codec client is invalid please help me