PDA

View Full Version : Kingdom won't load. (Urgent issue)


ObscuredUSA
10-05-2011, 06:47 AM
I just downloaded the newest patch and attempted to log into my online kingdom. It won't load at all, it just sits at the loading screen. I've tried to get into my Elf kingdom twice now letting the loading screen sit there for at least 10 minutes each time. I really hope this can be fixed, I really would despise having to start all over from scratch.

Edit - I logged into another kingdom that I randomly created. That one loaded perfectly fine. Please don't tell me my main kingdom is corrupt.

Safey18
10-05-2011, 07:05 AM
Welcome to my world. Haven't played for 2 days because of it and I'm soooooo keen to get back playing again. They have told me the issue will be fixed tomorrow but they have told me that more then once. Hopefully it really does get fixed tomorrow and we can both play again.

ObscuredUSA
10-05-2011, 07:12 AM
Welcome to my world. Haven't played for 2 days because of it and I'm soooooo keen to get back playing again. They have told me the issue will be fixed tomorrow but they have told me that more then once. Hopefully it really does get fixed tomorrow and we can both play again.


Wow. I'm glad that I am not the only one with this issue. I heard that this is the last day that they will be patching the game. They won't start patching the game again until the 11th of this month. Maybe someone from Reverie can reply to this post soon. Honestly, it's going to be one massive mood killer if we can't get back into our kingdoms.

Edit - I guess I will have to troll the forums with you. (I read some of your previous posts) Hey! Maybe we can make an alliance once that starts and call it "Our Kingdom has bugs!" lol I fail at making a funny.

Safey18
10-05-2011, 07:18 AM
Wow. I'm glad that I am not the only one with this issue. I heard that this is the last day that they will be patching the game. They won't start patching the game again until the 11th of this month. Maybe someone from Reverie can reply to this post soon. Honestly, it's going to be one massive mood killer if we can't get back into our kingdoms.

I was under the impression they were going to fix it before they took a break. If they don't and I have to wait a week for them to fix a game breaking bug I really am going to be disspleased. Will wait and see what happens tomorrow but they really better fix it.

Edit - Yeah I have been trolling pretty hard when I'm not working hoping for a solution. I really just want my city back... And theres really no point making another cause whos to say it won't just happen again? Plus the huge amount of time iv already spent. Mind you iv lost 2 days that I could have progressed a long way.

ObscuredUSA
10-05-2011, 07:20 AM
I was under the impression they were going to fix it before they took a break. If they don't and I have to wait a week for them to fix a game breaking bug I really am going to be disspleased. Will wait and see what happens tomorrow but they really better fix it.

Judging from reading their posts in your other thread, I think they are trying to get the fix into today's patch. Here is to wishing they do.

Safey18
10-05-2011, 07:26 AM
Judging from reading their posts in your other thread, I think they are trying to get the fix into today's patch. Here is to wishing they do.

Haha yeah I'm in a weird time zone so it will be tomorrow for me xD would be nice if they did fix it. Would literally play all day tomorrow cause I have the day off, otherwise I'll be back on the forums. Pretty sure I know every bug and issue happening in the game right now... lol

ObscuredUSA
10-05-2011, 07:29 AM
Haha yeah I'm in a weird time zone so it will be tomorrow for me xD would be nice if they did fix it. Would literally play all day tomorrow cause I have the day off, otherwise I'll be back on the forums. Pretty sure I know every bug and issue happening in the game right now... lol

I babysit for a living, so I can play video games all day long if I wanted to. I just have the kids sit in my computer room and put on some Elmo for them while I play on the PC. I mean, if they don't get the fix out today.. Probably just have to start a new kingdom. As much as I don't want to do that though it may have to happen.

Safey18
10-05-2011, 07:33 AM
Haha well I'm a training pilot soooo I can't play all the time but I don't see the point in making another city when this could just happen again... Lets just hope they fix it xD

ObscuredUSA
10-05-2011, 07:34 AM
Haha well I'm a training pilot soooo I can't play all the time but I don't see the point in making another city when this could just happen again... Lets just hope they fix it xD

That's true.

Valkyrie
10-05-2011, 09:07 AM
well you can always start playing another race while you wait for them to fix this for you, as you
d always sooner or later want to play as either of the others.

i did this when there was to many bugs with the human quest line.

Safey18
10-05-2011, 09:25 AM
well you can always start playing another race while you wait for them to fix this for you, as you
d always sooner or later want to play as either of the others.

i did this when there was to many bugs with the human quest line.

I have and don't really like the others. I even started another human city but decided I didn't want to repeat the 30ish hours I had already spent especially if it could happen again :P

ObscuredUSA
10-05-2011, 11:21 AM
Yup, there is no point in making another kingdom if the bug isn't fixed.

Konstantin Fomenko
10-05-2011, 12:29 PM
This WILL be fixed in tonight`s patch, you will be able to log into that town again.

ObscuredUSA
10-05-2011, 12:46 PM
This WILL be fixed in tonight`s patch, you will be able to log into that town again.

Thanks for the update. At least when I log on, I will have a massive amount of resources. =D

Safey18
10-05-2011, 06:07 PM
Thanks for the update. At least when I log on, I will have a massive amount of resources. =D

lol don't bank on that! Probly been gathering at 2% xD plus my resources are maxed like 80% of the time anyways... nothing to spend them on!

karamot
10-06-2011, 01:49 AM
its incredible that staff say every day a thing is fixed but 50/60% of fix announced is false

its all bugged again, its unplayable, i repeat , UNPLAYABLE, and staff think to add more stuff, meaning more bugged things, instead put stable at last the minimun....MINIMUM

we paid, we have right of a game stable, we cant stay a week looking walls until you staff become a serious workteam.....

im really angry, i wish to be refound, my 30 euros surely are crying now, and me too

axal011
10-06-2011, 02:38 AM
its incredible that staff say every day a thing is fixed but 50/60% of fix announced is false

its all bugged again, its unplayable, i repeat , UNPLAYABLE, and staff think to add more stuff, meaning more bugged things, instead put stable at last the minimun....MINIMUM

we paid, we have right of a game stable, we cant stay a week looking walls until you staff become a serious workteam.....

im really angry, i wish to be refound, my 30 euros surely are crying now, and me too

Learn english then ask for a refund.. You know, to keep a game running and up, it maintains upkeep, you take that away and theres no game :P

Safey18
10-06-2011, 02:47 AM
This WILL be fixed in tonight`s patch, you will be able to log into that town again.

Hmmm well what to say to this xD