PDA

View Full Version : Why does my game look like this?


ObscuredUSA
10-01-2011, 09:03 PM
So I loaded up the game for the first time and this is what it looked like.

http://imageshack.us/f/405/unledrmh.jpg/

It looks like the resolution changed to very small. I went into options and set it to 1600x900 which is my monitor resolution, but that didn't fix anything. Also, right after I click "Play" from the launcher, my desktop window resolution becomes very small before the game actually loads. It only happens with this game, I have loaded other games perfectly fine. I can't play the game like this.

Edit: Did a full re-install. Didn't work. =/ Well, off to bed. Hopefully someone can respond to my thread tomorrow.

BrandungsFels
10-02-2011, 03:43 AM
i did experience similar probs until i updated my graphic driver - even though i had the newest official version on my system - changing to beta drivers (nvidia) did the trick :)

Sephriem
10-02-2011, 04:49 AM
What video card are you using? Updating it might fix the issue, since a lot of people forget about updating drivers.

If you post your video card I could give you a direct link to the latest driver, but for now I guess this'll have to do.

NVidia Drivers: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
AMD Brand Drivers: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

ObscuredUSA
10-02-2011, 08:09 AM
I have two Nvidia 8800 GTS graphics cards. Updating my drivers was actually the first thing I tried, they were outdated, but after I updated them I still had the same problem. Everything worked fine when I was in the beta for this game. Don't know why things are messed up now. =/

Edit: I will try the beta drivers.

Edit 2: Downloaded the beta drivers. It didn't make a difference. =/

Edit 3: I did a full uninstall of my graphics drivers. Downloaded the latest version, still having the same problem. I'm at a loss. I don't know what to do anymore.

Edit 4: I think I have found the problem! For some reason, in the properties, the game was set to 640x480 screen resolution. It works! Yay