PDA

View Full Version : Using the trebuchet


Enlightener
08-23-2011, 04:59 AM
I've trained some trebuchets in my town , i was hoping to use it to attack other npc cities . I cant use them in my army . All other siege units work fine , but for some reason I canít send trebuchets outside my town .
Is there a way to fix it?

Cereal
08-23-2011, 09:57 AM
It's a bug. As far as I know there's no fix atm.

Joseph Visscher
08-23-2011, 02:54 PM
its fixed, just not in beta yet sadly, buy a dwarf cannon. :P

Ghost
08-23-2011, 10:36 PM
Dwarf cannons are borked too actually :p