PDA

View Full Version : Multiple cities?


Neotyguy40
04-27-2008, 07:50 PM
Hey, I was wondering if we can build multiple cities, like if you have a city on one side of the map, and then have a city for holding ships, and another one for a trading post. Does anyone know if this will be possible?

The Witch King of Angmar
04-27-2008, 08:23 PM
Yes, you will be able to have multiple castles.

Neotyguy40
04-27-2008, 09:23 PM
Yes, you will be able to have multiple castles.

Ok, I just wanted a few cities for different purposes...