PDA

View Full Version : Beta Man feels like he is giving birth.


Gamerfett
01-20-2011, 02:39 PM
Hey I tried to join apply to join the beta but every time I do I get a error.

I have been out of work for a little over a month since I been fighting kidney stones. If you have never had them god are you lucky if you have then you know my pain. Well turns out now I got a cyst on my kidney as well so I am going to be out of work longer.

To make a long story short I am going crazy. Even though I am in pain I have nothing to do there is no games really out worth playing. I seen this and would love to help I worked for Activision as a QA tester for a year so I know how to really test and if I could get into the beta it would give me something to do.

If someone could help me get set up to apply it would be great cause then I might get in.

Paffp
01-20-2011, 02:41 PM
God I know how it feels, Never formed a cyst yet but.. Yea I don't want kindey stones anytime soon..

Smithy
01-20-2011, 03:14 PM
i personally just signed up for it... i just had to reload the page and clicked it... I was using Firefox... might try internet explorer if all else fails.. good luck :)

Gamerfett
01-20-2011, 03:23 PM
Unable to add cookies, header already sent.
File: /hermes/bosweb/web044/b441/ipw.reveriew/dof/beta.php
Line: 1

I get that on every browser I use.

LiTos456
01-20-2011, 05:11 PM
I hath taken notice of you, Gamerfett.
You are considered.

(That basically means don't worry, I got your back, haha).
Most of you will probably end up getting in the beta though. If not, Open Beta isn't that far off now.

Gamerfett
01-20-2011, 05:18 PM
Thank you it means alot to me.

Jolleyboy
01-21-2011, 12:06 AM
I'm receiving the same error he had... is there another way to fix that? Do I need to delete a cookie or something in order for it to load correctly?
Thanks for the help

LiTos456
01-21-2011, 12:35 AM
I'll get this through to see if it can be fixed, give it a bit.
Edit: Try now, let us know if it works.

DirtEaterr
01-21-2011, 01:30 AM
Yeah i had same problem. But after few hours i tryed agane and it let me apply for beta. Just try!

Gamerfett
01-21-2011, 05:28 PM
Sorry it took to long to get back I had to go to the ER again last night. It works now thanks guys.

Jolleyboy
01-22-2011, 05:56 PM
It worked. Perhaps it doesn't allow you to apply until you've reached 10 posts?