PDA

View Full Version : Forum Lag?


nickson104
08-20-2010, 05:50 AM
I have noticed in the last week or two that the forum has begun to suffer some serious lag issues (or maybe thats just me on my INTERNAL GRAPHICS :mad: although other sites load faster)

Has anyone else been experiencing these issues?

I just find it so annoying that bad things come in threes; My power supply went, meaning I wasnt able to play beta for a long time. Instantly after that my graphics card went, meaning I STILL cant play beta and wont be able to play until well after the game comes out. And now the forum is lagging for me so I cant even keep up to date with news here, it takes roughly a minute or 2 just to load a single page :(

GPS51
08-20-2010, 09:22 AM
Yeah DOF switched servers the other day and it's still a little rough when viewing pages.

LoveToKill
08-20-2010, 02:15 PM
ya todays not nearly as bad but it used to take forever to get anywhereon the forums but it seems alot better so that server swich helped

Danny Vink
08-20-2010, 06:32 PM
Yea, we recently moved the update server off of this web server, which should free up the load on the server over the next few weeks. It should pick up back to full speed soon enough

nickson104
08-20-2010, 06:36 PM
Yea, we recently moved the update server off of this web server, which should free up the load on the server over the next few weeks. It should pick up back to full speed soon enough

ahh cool, I missed a lot of information then obviously heh

sumo0
09-02-2010, 04:02 AM
ya lagg is awful sometimes. last thing i read was that they had been changing servers, but thats several weeks ago. but its no biggie in my book.