PDA

View Full Version : Forum problem


Kire
07-27-2010, 03:12 PM
Why does it take so long lately to open anything/something in forums (threads and stuff). I was waiting to open general tab more than 1 min x.x .
So is it just me or you ppl also have same problem?

Shadow
07-27-2010, 03:47 PM
Having the same problem and some times it doesn't even open at all... probably something up with their systems

metman
07-27-2010, 06:15 PM
Yeah I've been getting the same problems. I was starting to think something was wrong with my computer.

GPS51
07-27-2010, 06:44 PM
Yeah I get that on and off with the DOF forums. I've also noticed that it's been super quiet over the last few days. Perhaps it's connected?

metman
07-27-2010, 06:52 PM
Yeah I get that on and off with the DOF forums. I've also noticed that it's been super quiet over the last few days. Perhaps it's connected?

Yeah I noticed that too. It seemed that for a little while it was really active then suddenly got really quiet.

Kire
07-28-2010, 03:36 AM
it's been super quiet over the last few days.

Probably since stage 2 beta started when almost all active members gone to beta testing and beta forums =).

blackfang
07-28-2010, 05:31 AM
or perhaps i came back:o Thats most probable:p

Alex Walz
07-28-2010, 09:33 AM
It should be back to normal in a day or two. :) We've just been pushing the server to its limits with a whole new round of beta testers downloading the beta as well as having all of Reverie redownloading the whole game since our SVN crashed.

blackfang
07-28-2010, 04:37 PM
I cant wait till the next beta:eek: